Det går bra nu.

Woho nu jäklar händer de grejer vill jag lova. Vi började ju som sagt tävlingen i onsdags och sen dess har jag varit hårdare med maten och wow har det gjort skillnad. Väger mig varje dag bara för att det är kul å se om de hänt nått under natten. Haha jag vet, men man är ju så sugen på lite resultat och tillåter jag mig att stirra på vågen :P. Och gissa om jag fått det! Så här har det sett ut från startdagen till idag:

Ons: 65.1 kg
Tors: 65.0 kg (-0.1kg)
Fre: 64.4 kg (-0.6kg)
Lör: 64.0 kg (-0,4 kg)
Sön: 63.5 kg (-0,5 kg)
Mån: 63.5 kg (-0 kg)
Tis: 62.9 kg (-0,6 kg)

Hur är det möjligt?! -2,2 kg sedan starten och jag har gått 3 promenader under den tiden och annars bara tagit bort kolhydraterna. Känns helt sjuk. Och jag blir sååå jäkla glad och peppad! Har hänt fantastiska saker med måttbandet också. Sedan jag började i januari har jag nu minskat 16 cm runt midjan! Tyvärr var jag inte klok nog att jag mätte fler ställen. Hade varit kul att veta. Nåja, färdig skrutet :P. Känns bara så kul att det går bra!

Annonser

2 thoughts on “Det går bra nu.

  1. Jag är precis i samma sits som du, går ner bara jag ändrar kosten en del, det är såå kul och jag är riktigt pepp inför hur jag kommer se ut till sommaren nu! 😉

    Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s