Om mig

Jag heter alltså Mli (Emmelie) och är 26 år. Jag har en liten dotter som är född -10 och har en sambo som vi kallar för K. Jag skriver här för min egen skull men också för att kanske inspirera andra.

Den här bloggen kommer att handla om mig och min viktresa (kamp?). Jag kommer skriva om kost, träning, sug, misslyckanden, framsteg, viktångest, men framför allt hur jag ska lyckas. Jag är inte utbildad inom varken kost eller träning, jag kör på det som funkat för mig efter lite informationssökande på nätet och vad jag tror mig komma ihåg vad min diabetessköterska sagt. Hade nämligen graviditetsdiabetes och har därför större chans att få diabetes senare i livet. Kommer inte hända om jag får bestämma.
Jag kan inte nog poängtera: Allt som skrivs här är från min synvinkel och jag är som sagt ingen expert. Allt jag gör kanske inte är det absolut bästa eller vad en läkare skulle rekommendera. Men det funkar för mig.

Nu när jag startar denna sida (13 april, 2013) har jag redan börjat min resa mot ett mindre midjemått och trevligare siffror på vågen.
Startade 1 januari 2013 (haha klyschigt jag vet) och har sedan dess gått ner 11.8 kg (15.6%). Helt utan ”bantning” och olika metoder med pulver och annat. Jag heller inte toktränat. Men mer om det kan du läsa i bloggen.

Gå in HÄR för att läsa om hur allt började.

Här är en före/efter bild från då till nu. Kommer uppdatera dessa eftersom.
Helkroppsbilden är inte lika aktuell, efter-bilden är inte lika ny där (och tagen med mobilkamera). Tror jag hade gått ner ca 8-10 kg.

foreefter_5154c41fddf2b35c4fbd3a22

2e1e8340824811e2998822000a1fbc5d_7

Så på den vägen är det. Jag uppskattar alla som kommenterar och vill gärna höra vad andra har för tips, idéer och åsikter.
Tack för mig för nu.

Annonser

2 thoughts on “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s